0

Sodaliet edelsteen

Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht van de werking en herkomst, en geïllustreerd met kleurenfoto's. Nooit eerder werd een zo duidelijk overzicht gepresenteerd van de wereld van de stenen en hun gebruik bij heling en spiritueel ontwaken. De wijsheid van stenen leert je alles over prevage de wetenschappelijke componenten van stenen en mineralen, over hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en de gelukkigste combinaties. Of je nu een beginner bent of een geoefend gebruiker, dit indrukwekkende boek is een naslagwerk dat je keer op keer duidelijke en toegankelijke informatie zal verschaffen. Het maakt je deelgenoot van de schoonheid en positieve eigenschappen van het stenenrijk en vormt een steun en toeverlaat op het spirituele pad. Het register maakt het bovendien mogelijk een steen op maat te zoeken voor een grote verscheidenheid aan fysieke, emotionele en spirituele aandachtspunten. Van meer dan 300 edelstenen, mineralen en kristallen worden zeer uitgebreide beschrijvingen gegeven op het gebied van vindplaats, samenstelling en herkomst van de naam. Vervolgens geven de beide auteurs een beschrijving van de metafysische werking van de steen. Bij de tweede auteur (Naisha Ahsian) staat steeds uitgelicht wat de steen betekent op spiritueel, emotioneel en lichamelijk gebied. Afgesloten wordt met een affirmatie.

sodaliet edelsteen

Soorten edelstenen - soorten

Bevordert de afvoer van waterzucht. Bevordert een goede nachtrust en rust in het algemeen. Calcium: heeft een gunstige invloed op de botten en de tanden. Lapis-lazuli en zonnesteen bevatten calcium. Kalium: heeft invloed op zwaarlijvigheid en vochtophoping. Amazoniet bevat deze stof. Fluor: Helpt het lichaam met het beendergestel, de schildklier en het gebit. Heeft invloed op spataderen en bij de genezing van wonden. Komt voor in fluoriet. Natrium, zink en zwavel kunnen ook voorkomen in edelstenen. De wijsheid van stenen Dit boek is het meest strooiwagen complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking.

sodaliet edelsteen

gebruikt bij een slecht geheugen. Rhodoniet, amethist, rozekwarts en mosagaat bevatten mangaan. Titaan: biedt bescherming tegen besmettingen, vooral huidaandoeningen. Heeft een grote invloed op de geest, nuttig bij meditatie. Amethist, citrien, tijgeroog en rozenkwarts bevatten titaan. Chroom: Brengt evenwicht in de waterhuishouding.

Sodaliet, edelstenen, mineralen, werking, betekenis, steen

Horoscoop ( Wat past er bij?

Ijzer: Een versterkende stof, wilskrachtbevorderend en goed om bloedingen te stelpen. Verhelpt bloedarmoede, bleekheid en pijnlijke menstruatie. Hematiet, obsidiaan en rode jaspis bevatten ijzer. Kalk: geeft weerstand en verstevigt de beenderen, goed tegen overmatige, opgekropte emoties. Kiezelzuur (silicea kiezelzuur is het belangrijkste bestanddeel beste van bijna alle edelstenen. Het is een stof die gezwollen klieren, etterende wonden en transpiratie verhelpt. Geeft ook zelfvertrouwen, energie en maakt minder ongeduldig. Bergkristal bestaat helemaal uit kiezelzuur. Maar aventurijn, granaat, onyx, sodaliet en aquamarijn bevatten eveneens kiezelzuur. Koper: Drijft urinezuur af, waardoor gewrichten weer soepeler kunnen worden, vooral bij reumatische aandoeningen geschikt. Werkt goed bij leverstoornissen en griep.

Rood prikkelt de doorbloeding en bevordert de seksualiteit en libido, gevoelens worden intenser, zowel positief als negatief. Oranje stabiliseert de bloedsomloop en stofwisseling, maakt vrolijk en onbevangen. Geel versterkt de lichaamseigen afweer, het immuunsysteem, werkt opbeurend. Zwart kalmeert de energiestromen, werkt pijnstillend, versterkt de geestelijke weerstand. Wit versterkt de bestaande toestand. Aanwezige stoffen in edelstenen: Om de genezende kracht van edelstenen te leren begrijpen is het nodig om te weten welke stoffen aanwezig zijn in de stenen. Als je een edelsteen op de huid draagt dan kan het energieveld (of aura) van de steen overgaan in het energieveld van de drager. Op deze manier kunnen de aanwezige stoffen in de steen hun genezende kracht afgeven. Aluminium: Versterkt, is goed tegen vermoeidheid en duizeligheid. Werkt goed op het zenuwstelsel en stimuleert de alvleesklier, de lever en de nieren. Heeft eveneens een positieve invloed op de teelballen en de eierstokken. Toermalijn, sodaliet, obsidiaan, turkoois, maansteen en saffier bevatten aluminium.

sodaliet edelsteen

Om zeker te zijn van een goede reiniging van de stenen kan je overwegen om de stenen eerst 12uur op een ontlaadschelp (van hematiet) te leggen en daarna 12uur op een oplaadschelp (van bergkristal) te leggen. Deze methode geeft je zekerheid van een juiste verzorging van je edelstenen. (de specifieke trilling van de edelsteensoort wordt niet vervormt door deze reinigings - en oplaadmethode) de betekenis van kleuren bij edelstenen. De kleuren van een edelsteen worden bepaald door de chemische samenstelling van de steen. Maar als de chemische basisstructuur verschillende bijmengsels heeft of als de samenstelling van de basisstructuur afwijkt, is elke edelsteen anders van kleur. Kleurtherapie en andere energetische therapieën (acupunctuur, homeopathie, bach bloesem, reiki,.) proberen de verstoorde harmonie in de trillingen met subtiele middelen te "herstellen". Je kiest een kleur, geluid of reuk om dit trillingsdefect te beïnvloeden. Bij kleurtherapie en dus ook edelsteentherapie worden de verschillende trillingen in het lichtspectrum en de daarmee verbonden kleuren gebruikt. Groen maakt het hart sterker, prikkelt de activiteit van lever en gal, maakt gevoelens vrij en leidt ze naar buiten. Blauw prikkelt de activiteit van de nieren en de ontslakking, werkt kalmerend en lost angst. Violet versterkt het werk van de longen en de hersenprestatie, doordat meer zuurstof wordt toegevoerd, deze kleur werkt daarnaast bevrijdend.

Edelstenen van A t/m

(leg ze bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp) je steen of stenen 1 maal per week even reinigen onder stromend water (zonder zeep!) en badzout dan een nachtje opladen in het maanlicht en/of bij bergkristallen. Omdat het in onze huidige levenswijze en maatschappij meestal moeilijk (haast onmogelijk) is om 12 uur onafgebroken maanlicht te vinden, raad ik u aan om je edelstenen op te laden bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp. deze manier is zéker zo krachtig en zuiver als maanlicht. Wanneer de stenen dof worden of zelfs af brokkelen, is de steen dringend aan verzorging toe! Hematiet heeft de eigenschap te ontladen. Omdat sommige stenen niet goed reageren op water is het nuttig om te overwegen je stenen te ontladen op een ontlaadschelp (van hematietstenen) Om je edelstenen dan terug op te laden leg hem een hele tijd bij bergkristallen. Draag je stenen niet onder de douche en let op met parfum, make-up, haarlak of zonnebrandolie. Stenen worden daar heel snel dof en ziek van. Reinigen en opladen: Edelstenen moeten regelmatig gereinigd worden onder stromend water en opnieuw opgeladen worden. De edenstenen bij enkele bergkristallen leggen geduurende 12 uur is een zér krachtige manier om edelstenen op te laden. sodaliet edelsteen

Alle elektrische apparaten, magneetvelden, elektrovelden en gelijk- en wisselstroom zorgen voor een stoorveld. Deze stoorvelden blijven in huis hangen door onder andere elektromagnetische straling, isolatiematerialen, stopcontacten, meterkast, wasmachine, afwasmachine, bedrading in de muur. Het is dan ook van groot belang dat je je huis en/of jezelf ontstoort als je last hebt van slechte straling, want anders kan je ziek worden. Maar je kan ook nood hebben om jezelf of je huis te onstoren van negatieve energie na bvb ruzie of onenigheid. Het is ook aan te raden om je huis te zuiveren en/of te ontstoren als je net verhuisd bent. Dit doe je dan om je huis schoon te maken van de energie van de vorige bewoners. Niet omdat deze "slecht" waren ofzo, maar omdat je op die manier je huis vrij maakt van "niet eigen" energie. Het is nodig edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden. Stenen ontladen opladen: klik hier Verzorging Edelstenen je draagt de steen het best in je energieveld. zo zal het energieveld van de steen dan het energieveld van de drager positief kan beïnvloeden. Geef je edelsteen voldoende rust hoofd en de tijd om terug op te laden.

Overzicht en uitleg over edelstenen

Visualisatie: ga ontspannen zitten en neem een edelsteen in je hand. Sluit je ogen en laat de innerlijke beelden spontaan tot je komen. de vibratie van de steen zal je meenemen op een innerlijke reis van beelden. Op het lichaam : Draag een steen met een ketting aan je hals, hang hem met een veiligheidspelt aan je ondergoed op de hoogte van het orgaan dat je wil behandelen of plak de steen op een bepaald gedeelte van je lichaam vast met een. Een knuffelsteen of trommelsteen kan je bij je dragen in je broekzak. Op die manier kan je de steen regelmatig vastnemen. Als bescherming : Draag je steen steeds bij je, zo kan je jezelf beschermen te negatieve invloeden uit je omgeving. In je huis: ruwe stenen zijn prima om in je huis, kamer of kantoorruimte te gebruiken. Ze geven blackhead de ruimte waar ze in liggen hun trillingsveld. Je huis en aura ontstoren: Aardstralen en wateraders kunnen energieën bevatten die niet positief zijn voor de gezondheid en dus negatief op je kunnen el mensen en dieren zijn gevoelig of overgevoelig voor de storende invloeden van wateraders en aardstralen en zeker waar deze elkaar. Helaas kunnen hierdoor allerlei lichamelijke en geestelijke kachten ontstaan. Maar ook elektrosmog heeft een negatieve invloed op mens dier.

sodaliet edelsteen

Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam. Door het dragen van een bepaalde steen (of combinatie van stenen) is de invloed vaak erg groot op klachten en/of ziektes en kunnen deze dan aanzienlijk verminderen. Maar het werken met edelstenen mag niet ter vervanging van een arts of dokter gezien worden. Edelsteentherapie is een complementaire therapie die je in combinatie met de geeskunde gebruikt, niet ter vervanging. De edelstenen hebben dus hun eigen specifieke trilling, kleur en grondstof. Die belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem van mens. Er zijn mensen die twijfelen aan de geloofwaardigheid van geneeskrachtige stenen en edelsteentherapie in het algemeen, maar doormiddel van Kirlian fotos (aurafotografie) is bewezen dat stenen ook een energieveld hebben. Disclaimer: Edelstenen mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen mineralen nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. Verschillende manieren om edelsteentherapie toe te passen: Chakra healing : ga ontspannen liggen en leg treatment op elke chakra een corresponderende steen. ( de stenen direct op de huid te leggen, onder je kledij of een deken ) Meditatie : ga ontspannen zitten, met je beide voeten op de grond voor een goede aarding en gebruik als ondersteuning de vibraties van een steen bij je meditatie.

Welkom bij Wellness Salon, sodaliet

Mijn account, uw e-mailadres, uw wachtwoord, onthoud mij. Account aanmaken, met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Gebruik de menubalk bovenin om gemakkelijk door de website te navigeren, tevens kunt u ook het vergrootglas gebruiken om makkelijk te zoeken. Bij het gebruik van het vergrootglas kunt u ook kwalen en of andere trefwoorden invoeren om de bijbehorende edelsteen te vinden. Het dragen van edelstenen tegen geestelijke of lichamelijke klachten is al een zeer oude therapie. Vele natuurvolken wisten al heel nivea vroeg dat stenen geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Maar ze gebruikten de stenen ook als amuletten om negatieve invloeden tegen te gaan. Doorheen heel de geschiedenis en bij veel verschillende volkeren is deze kennis altijd van groot belang gebleven. Edelstenen en dus ook edelsteentherapie wordt nu nog steeds gebruikt om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur. Door een Edelsteen te dragen wordt het menselijk aura, dat uiteraard ook uit energietrillingen bestaat, positief beïnvloed.

Sodaliet edelsteen
Rated 4/5 based on 921 reviews
SHARE

sodaliet edelsteen Ajefek, Sun, April, 29, 2018

Verschillende manieren om edelsteentherapie toe te passen: Chakra healing : ga ontspannen liggen en leg op elke chakra een corresponderende steen. ( de stenen direct op de huid te leggen, onder je kledij of een deken ) Meditatie : ga ontspannen zitten, met je beide voeten op de grond voor een goede aarding  en gebruik als ondersteuning de vibraties van een steen bij je meditatie. Visualisatie: ga ontspannen zitten en neem een edelsteen in je hand.  Sluit je ogen en laat de innerlijke beelden spontaan tot je komen.

sodaliet edelsteen Syvural, Sun, April, 29, 2018

Die belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem van mens. Er zijn mensen die twijfelen aan de geloofwaardigheid van geneeskrachtige stenen en edelsteentherapie in het algemeen, maar doormiddel van Kirlian fotos (aurafotografie) is bewezen dat stenen ook een energieveld hebben. Disclaimer: Edelstenen mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen mineralen nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

sodaliet edelsteen Oricuqij, Sun, April, 29, 2018

Door het dragen van een bepaalde steen (of combinatie van stenen) is de invloed vaak erg groot op klachten en/of ziektes en kunnen deze dan aanzienlijk verminderen. Maar het werken met edelstenen mag niet ter vervanging van een arts of dokter gezien worden. Edelsteentherapie is een complementaire therapie die je in combinatie met de geeskunde gebruikt, niet ter vervanging. De edelstenen hebben dus hun eigen specifieke trilling, kleur en grondstof.

sodaliet edelsteen Juwesev, Sun, April, 29, 2018

De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur. Door een Edelsteen te dragen wordt het menselijk aura, dat uiteraard ook uit energietrillingen bestaat, positief beïnvloed. Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam.

sodaliet edelsteen Agifonuh, Sun, April, 29, 2018

Het dragen van edelstenen tegen geestelijke of lichamelijke klachten is al een zeer oude therapie. Vele natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Maar ze gebruikten de stenen ook als amuletten om negatieve invloeden tegen te gaan. Doorheen heel de geschiedenis en bij veel verschillende volkeren is deze kennis altijd van groot belang gebleven. Edelstenen en dus ook edelsteentherapie wordt nu nog steeds gebruikt om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: