0

Plastische chirurgie leeuwarden

Berend van der lei (1958 plastisch chirurg vanaf, is vanaf 1 februari 2007 aangesteld als hoogleraar Esthetische. Plastische Chirurgie aan de rijksuniversiteit Groningen en het Universitair avis Medisch Centrum Groningen. Et Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief. Leeuwarden (msb vcl) is gehuisvest in het Medisch Centrum. Het ucec biedt topzorg op het gebied van de Esthetische (. Plastische chirurgie : goede patiëntvoorlichting en informatie, patiëntvriendelijkheid, breed scala aan behandelingen, snelle toegangstijden tot de polikliniek en borging van kwaliteit binnen een academische zorgomgeving zijn kenmerkend voor het ucec. Hand amp; Polstherapie centrum is een specialistisch handencentrum dat poliklinische zorg op het gebied van hand- en polsaandoeningen biedt. Behandelingen uitsluitend door ervaren plastisch chirurg (nvpc). Een consult voor een eerlijk advies is altijd gratis. Het mcl heeft patiëntenfolders over allerlei onderwerpen.

Brother, mFC 240C won t print black anymore?

De kans om onze visie hierop in het mooie dikker ondernemend voorne putten magazine toe te lichten laten we niet lopen. Download print hier het gehele artikel. 27 september 2016 During this congress in September we promoted the surgiCube as well as the Operio mobile and other tools. Brochure name (required) E-mail (required) Subject Message Close.

ophthalmic surgery. we have asked a lot of experts about their opinion on bringing the surgiCube to the clinic. First we are proud to show you the interview we had with Dr. Petr Masek from The University hospital Ostrava. Download the information here: of April we can support our trusted distributors via the surgiCube kit on our website. The surgiCube kit maintains all relevant information about the surgiCube. This information is spread through various folders, brochures and online pages, some of which we use infrequently. This way it is more easy to convince stakeholders in the hospitals and show them the unique selling points of the surgiCube. From now on, it only takes a minute to locate, login, and access all the surgiCube information. We are proud of this extra tool and believe it can be helpful for our distributors to promote the surgiCube. 27 februari 2017 zoals iedereen weet bouwen we hard aan onze bekendheid op het vlak van infectiepreventie!

Mcl: beter geen siliconenborst na bestraling - friesland

Expert Interviews we are proud to show you these expert interviews on bringing the surgiCube to the clinic. Geen evenementen Please have a look at our latest online movie that shows the easy installation and setup for any surgiCube. Installation SurgiCube Installing the surgiCube can be done in a matter of hours. Once the surgiCube is eten available on-site, the trained technicians can set it up quite easily. The surgiCube comes in prefab parts and can be assembled in your clinic in a suitable room. Once installed, it should be cleaned and switched. After running correctly and setting the correct air velocity, a validation needs to be done. For all information please contact your local contact person or SurgiCube International directly. 22 november 205:2016 we are happy to announce that SurgiCube International bv is fullfilling the quality management Systems standard iso 13485:2016 for its organisation. This certificate is provided by the notified Body dekra certification.

Ook bij interne storingen en biedt de surgiCube een uitwijkmogelijkheid voor behandelingen. Met een klein stroomaggregaat kan de unit snel worden ingezet als (nood-)operatiefaciliteit. Technische Specificaties, de surgiCube is een modulair systeem dat eenvoudig opgebouwd en geplaatst kan worden. Kostenefficiënt de surgiCube zorgt voor kostenbesparing op meerdere gebieden. Als eerste bij aanschaf van de surgiCube, omdat deze aanschafkosten een fractie zijn van die van een reguliere. Tevens wordt bespaart op de bouwkosten, huisvestingskosten, onderhoudskosten en energiekosten. Door de voornoemde besparingen worden de kosten per ingreep sterk gereduceerd, terwijl er periodiek meer ingrepen uitgevoerd kunnen worden. Per saldo: een win-win situatie. Calamiteiten Een ander voordeel van de surgiCube is de snelle uitbreidingsmogelijkheid van de operatiecapaciteit die de unit biedt bij rampen of externe calamiteiten. Technische Specificaties de surgiCube is een modulair systeem dat eenvoudig opgebouwd en geplaatst kan worden. Zeer toegankelijk een correct ingerichte ruimte rondom de surgiCube biedt goede toegankelijkheid aan chirurg, personeel en patiënten. .

Overzicht van de beste links

Patiënt comfort, de surgiCube zorgt voor uiterst tevreden patiënten. De toegankelijkheid van de surgiCube speelt hierbij voor de patiënten een belangrijke rol. Evenals het feit dat het dragen van operatiekleding niet nodig. Zelf plaatsnemen op de behandelstoel, niet hoeven omkleden en een snelle afhandeling van de ingreep creëert voor de patiënt een ontspannen situatie. Met als resultaat een hoge klanttevredenheid. Locatie onafhankelijk, de surgiCube is modulair opgebouwd en heeft een uiterst duurzame constructie. De unit kopen kan in vrijwel elke huishoudelijk schone, tochtvrije ruimte worden opgesteld. Door de modulaire opbouw wordt de surgiCube in een dag geplaatst. De tweede dag wordt de surgiCube gevalideerd, waarna de unit operationeel. De toepassingsmogelijkheden zijn legio, denk onder andere aan universiteitsziekenhuizen, algemene ziekenhuizen, opleidingscentra, privéklinieken en dagbehandelingscentra. Calamiteiten, een ander voordeel van de surgiCube is de snelle uitbreidingsmogelijkheid van de operatiecapaciteit die de unit biedt bij rampen of externe calamiteiten.

Microchirurgische operaties, de opbouw van de surgiCube en de lokale steriele luchtstroom maakt de surgiCube uiterst geschikt voor micro-chirurgische ingrepen. De patiënt kan global op diverse manieren onder de steriele luchtstroom van de surgiCube worden geplaatst. Daarmee kan, op diverse delen van het lichaam, een kleine oppervlakte-operatie uitgevoerd worden. Toepasbaar voor bijvoorbeeld: plastische chirurgie, keel-, neus- en ooroperaties, oogoperaties, orthopedische ingrepen waaronder knie-, enkel- en handoperaties. Optimalisatie ok gebruik, met de surgiCube kan op eenvoudige wijze en tegen relatief lage kosten extra operatiecapaciteit gerealiseerd worden. Door de micro-chirurgische ingrepen te laten uitvoeren in de surgiCube kunnen de algemene oks effectiever worden ingezet voor de overige ingrepen. Zeer toegankelijk, een correct ingerichte ruimte rondom de surgiCube biedt goede toegankelijkheid aan chirurg, personeel en patiënten. . Er dient rekening gehouden te worden met diverse stromen: Steriel en onsteriel personeel; Patiënten; Steriele en onsteriele instrumenten. Een goede indeling van deze stromen zorgt voor snel opvolgende operaties, een minimale kans op contaminatie en een hoog comfort voor de patiënten. De surgiCube biedt een snelle uitbreidingsmogelijkheid van operatiecapaciteit bij rampen of externe calamiteiten. Ook bij interne storingen biedt de surgiCube een uitwijkmogelijkheid voor behandelingen. Met een kleine stroomaggregaat kan de unit snel worden ingezet als (nood) operatiefaciliteit.

Kliniek « Universitair Centrum Esthetische

Bij een traditionele ok wordt de lucht vanuit een plafondplenum hoog boven het operatiegebied geblazen. De luchtstroom kan hierdoor diverse obstakels tegenkomen zoals lampen, microscopen, personeel. De uitstroomopening van een SurgiCube bevindt zich daarentegen direct boven het operatiegebied en de instrumententafel(s). Praktijkmetingen wijzen uit dat de luchtkwaliteit in het operatiegebied bij een SurgiCube schoner is dan bij de meeste conventionele oks. Op een rijtje, de surgiCube biedt diverse voordelen als het gaat om schone lucht. De surgiCube levert een continue, effectieve laminaire flow over het operatiegebied en de instrumenttafel(s). De laminaire flow wordt niet verstoord door obstakels omdat het uitblaasgedeelte zich direct boven het operatiegebied bevindt. De luchtbron passeert geen potentiele contaminatiebronnen, omdat de flow niet langs obstakels zoals de operatiemicroscoop en het hoofd-hals gebied van de operateur stroomt: de lucht gaat van schoon naar vuil. De belangrijkste contaminatiebron, de patiënt zelf, bevindt zich in microbiologisch opzicht buiten de operatieruimte. Praktijkmetingen wijzen uit dat de luchtflow in het operatiegebied in de surgiCube ultra schoon is en dat het aantal Kolonie vormende eenheden per m3 ver onder de norm ligt.

Speciaal voor kleine operaties. Oorspronkelijk is de surgiCube ontworpen en duizeligheid ontwikkeld voor oogheelkundige operaties. In de praktijk is gebleken dat ook kleine operaties binnen andere disciplines in de surgiCube uitgevoerd kunnen worden. Technische specificaties, de surgiCube is een ligbad modulair systeem dat eenvoudig opgebouwd en geplaatst kan worden. De surgiCube is 2,40 meter hoog en leverbaar in diverse breedtes, waardoor er voor elke toepassing een geschikte surgiCube. De smalste surgiCube, de ivi is 1,8 meter breed met een steriel werkgebied van 1 meter. De breedste surgiCube.8 meter breed met een steriel werkgebied van 2,2 meter breed. Dit formaat SurgiCube biedt plaats aan een extra assistent en is daardoor ook geschikt voor trainingsdoeleinden. Aanvullende informatie over de toepassingen van de surgiCube wordt op aanvraag toegezonden. Steriele laminaire downflow, de surgiCube kenmerkt zich door een compacte bouw, waarbij een laminaire, neerwaartse steriele luchtstroom over de volle breedte van het operatiegebied wordt uitgeblazen.

Specialisten « Universitair Centrum Esthetische, chirurgie

De surgiCube zorgt lokaal voor een optimaal gefilterde, steriele operatieomgeving waarin microchirurgische ingrepen en kleine operaties kunnen worden uitgevoerd. Steriele lucht leveren, daar waar het er toe doet: op en rondom het operatiegebied. Dat is wat de angel surgiCube doet. De steriele luchtstroom wordt recht boven het operatiegebied naar beneden geblazen. Het opererende team kan zich vrij bewegen zonder een negatieve invloed uit te oefenen op het steriele veld. Alle mogelijke contaminatiebronnen worden buitenspel gezet. De voordelen van de surgicube, alternatief voor de ok, het gereedmaken van een ok vergt veel tijd en arbeid. Kleine en relatief eenvoudige operaties worden door veel ziekenhuizen en klinieken toch meestal uitgevoerd in een algemene. Gelukkig kan dit tegenwoordig anders, met de surgiCube! Deze flexibele operatie-unit biedt een lokale steriele omgeving en een geheel eigen en eenvoudige logistiek. De voorbereidingstijd voor een operatie in een SurgiCube is veel korter dan een traditionele ok, dat komt de planning en efficiëntie ten goede. De surgiCube is de perfecte, alternatieve behandelingsomgeving voor veel microchirurgische ingrepen.

Plastische chirurgie leeuwarden
Rated 4/5 based on 467 reviews
SHARE

plastische chirurgie leeuwarden Yquke, Sun, April, 29, 2018

Reuma, decubitus en lymfoedeem; Patiënten die komen met de vraag naar vormverbeterende operaties (esthetische chirurgie). Aandachtsgebieden: schisis, kinderplastische chirurgie, esthetische chirurgie, algemene reconstructieve chirurgie en basishandchirurgie. Aandachtsgebieden: hand- en polschirurgie, algemene reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie.

plastische chirurgie leeuwarden Onebuku, Sun, April, 29, 2018

Meer info over schisis ; Patiënten met verwondingen door ongevallen, zoals handletsels, aangezichtsletsels en brandwonden; Patiënten met grote defecten. De behandeling van kanker, waarvoor reconstructieve operaties nodig zijn zoals borstreconstructie en reconstructies in het gezicht. Meer informatie over borstreconstructies ; Patiënten met chronische aandoeningen zoals.

plastische chirurgie leeuwarden Duzuni, Sun, April, 29, 2018

Plastische chirurgie is een chirurgisch specialisme dat zich bezighoudt met het herstel van vorm en functie van verschillende delen van het lichaam. De vorm en/of functie kan verstoord zijn door aangeboren of verworven afwijkingen door bijvoorbeeld een ongeluk of operatie. Het specialisme behandelt onder andere: Patiënten met aangeboren afwijkingen zoals schisis (hazenlip hypospadie (aangeboren urinebuis-afwijkingen flaporen, aangeboren afwijkingen aan handen en voeten en grote moedervlekken.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: